Collectie

Melanie Lynn

De Amerikaanse ontwerpster Melanie Lynn is haar hele leven al artiest. Haar ervaring als grafisch ontwerpster en kunstenares gaf haar de kans een specifieke stijl te creëren voor haar sieraden collectie. Sieraden ontwerpen is haar grote passie. Ze werkt voortdurend aan nieuwe designs en heeft zich gespecialiseerd in One of a Kind designs die echt prachtig zijn!

Rings Eclectic

De ringen van Melanie Lynn  zijn echte kunstwerkjes. Iedere ring is uniek of limited en past bij elke stijl! Dit sluit perfect aan bij de mode trend anders te zijn, je te onderscheiden. De ringen kenmerken zich door haar aparte vorm en de vintage uitstraling. De basis van de ring is acryl.  De settings bestaan uit diverse designs met soms wel 5 componenten waarin gerhodineerde metalen zijn verwerkt. De basis is van ruw koper dat vervolgens verzilverd, verbronsd of verguld (14 karaat) wordt. Melanie Lynn gaat op zoek naar bijzondere stenen, antieke buttons, faux parels en fijn geslepen glas die ze combineert met Swarovski kristallen. De stenen en kristallen worden met de hand gezet.
Melanie Lynn signeert elke ring persoonlijk. Deze eyecatchers zijn nu exclusief verkrijgbaar via Stylenext!

Hieronder treft u een kleine selectie van de ringen uit de “Rings Eclectic” collectie van Melanie Lynn. Indien deze prachtige ringen collectie uw interesse heeft gewekt, kunt u contact met mij opnemen en informeer ik u graag verder over de mogelijkheden.

 

 

Colourful Eyecatchers

29 oktober 2016

Your ring. Your personality. Your love.

29 oktober 2016

RingsEclectic

29 oktober 2016

Unique pieces of Art!

29 oktober 2016