Over Stylenext

Het begin……Stylenext - Leony Vriends

In een pop-up store in Knokke zag ik vorig jaar een unieke collectie ringen. Prachtige juweeltjes, eyecathers in vintage stijl met een bijzondere detaillering. Handgemaakt en One of a Kind!

Your ring. Your personality. Your love.

Een ring die alleen jij hebt, hoe bijzonder is dat. Een ring die je eigen stijl een extra touch geeft. Die elke outfit complementeert. Voor vrouwen die stralen, zelfbewust zijn, keuzes durven maken en uniek willen zijn.

De vele positieve reacties die ik kreeg op mijn ring deed mij ertoe bewegen meer informatie over de ontwerpster en haar collectie te achterhalen. Het eerste contact werd gelegd. De ringen collectie van Melanie Lynn is nog niet bekend in Nederland, maar daar gaat verandering in komen!

Stylenext

Met meer dan 20 jaar ervaring in retail (wonenbranche) was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Stylenext gaat op zoek naar exclusieve collecties in accessoires op het gebied van lifestyle, die nog niet in Nederland bekend en te verkrijgen zijn.

De start is gemaakt met de ringen collectie van Melanie Lynn. Stylenext heeft de vertegenwoordiging voor Nederland en levert vanuit voorraad. Uitbreiden naar de rest van Europa is de volgende stap.

De collectie van Stylenext zal via geselecteerde shops te verkrijgen zijn. Natuurlijk wordt daarbij exclusiviteit gegarandeerd. De collectie is unieke vandaar dat het aanbod in de selected stores en in de shop van Stylenext constant wisselt.

Dare to be different

Leony Vriends