Stylenext op sfeerbeurs La Table in Naarden-Vesting

Sfeerbeurs La Table ‘Feest aan tafel’

Stylenext neemt deel aan de sfeerbeurs La Table en staat met haar nieuwste collectie ringen op de stand van Oorbellen van Marthje. One of a Kind ringen van Stylenext, echte eyecatchers!

Dit najaar is het 20 jaar geleden dat  La Table sfeerbeurs voor de eerste keer in Naarden-Vesting gehouden werd. Om dit te vieren staat La Table in het teken van FEEST AAN TAFEL.

Deze jubileumeditie vindt plaats van donderdag 12 t/m zondag 15 november aanstaande in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting. La Table sfeerbeurs staat alom bekend om haar originaliteit met opvallend divers deelnemersveld van hoge kwaliteit. Dit maakt dat ieder jaar weer een grote stroom bezoekers deze nationaal bekend staande en bijzonder gemoedelijke sfeerbeurs bezoekt.

FEESTELIJK PROGRAMMA
Speciaal voor deze 20e editie van La Table sfeerbeurs is een feestelijk programma samengesteld. Er zijn dagelijks uiteenlopende lezingen en workshops van o.a. gerenommeerde groendecorateurs zoals Fernande Hora Siccama. Daarnaast zijn er kookdemonstraties, EETetiquette advies,  interieur– en kleuradviezen, verschillende  proeverijen van wijnen en delicatessen en nog veel meer….. Dit allemaal dagelijks in het La Table Lezingentheater.

Stylenext

Stylenext zal haar One of a Kind ringen collectie van kunstenares Melanie Lynn presenteren op de stand van Oorbellen van Marthje.

Kijk voor meer informatie op www.latable.nl

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Een gedachte over “Stylenext op sfeerbeurs La Table in Naarden-Vesting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *